Bouwprojecten

Bij bouwprojecten Bruynen bent u op de juiste plaats voor het realiseren van uw droomwoning. Open en heldere communicatie in combinatie met onze ervaring en vakmanschap zorgen voor een vlot verloop van uw project. En dit alles binnen uw budget.

bouwprojecten
bruynen

Kernwaarden

Kwaliteit

Het is de betrachting om steeds tegen een aanvaardbare kostprijs de best mogelijke kwaliteit te leveren.

Stabiliteit

Niet alleen de gebouwen die worden opgericht maar ook de ondernemingen van de groep zijn een toonbeeld van stabiliteit.

Ervaring

Bouwprojecten Bruynen heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector.

Vakmanschap

Onze projecten worden steeds afgewerkt volgens de regels van de kunst. Bovendien zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste bouwtechnieken en bouwvoorschriften.


Professioneel

De leiding van de bedrijven is hoog opgeleid. John, industrieel ingenieur en veiligheidscoördinator. Luc, van opleiding fiscalist en internationale ervaring in directiefuncties bij grote bedrijven uit de kempen.

Familiaal

Kleinschalig karakter staat garant voor aandacht naar de klant toe. Voor elke klant is zijn project het belangrijkste. Een woning is één van de belangrijkste investeringen in een mensenleven.

"Het grootste voordeel van onze traditionele aanpak is de flexibiliteit. De mogelijkheid om tijdens het bouwproces nog in te grijpen en de nodige aanpassingen door te voeren."
Traditionele aanpak

Grond

U heeft reeds een perceel bouwgrond?

Wij kunnen nagaan of uw droomwoning op uw perceel kan gerealiseerd worden binnen de geldende stedenbouwkundige regels.

U staat op het punt een perceel bouwgrond aan te kopen?

Wilt u met een gerust gemoed uw droomperceel aankopen?  Wij kunnen voor u de kwaliteit van het terrein controleren, nagaan wat de stedenbouwkundige mogelijkheden zijn en garanderen dat de woning, die u voor ogen heeft, op het perceel kan gerealiseerd worden.

Projecten