Bouwprojecten

Bij bouwprojecten Bruynen bent u op de juiste plaats voor het realiseren van al uw bouwprojecten groot en klein. Een appartementsgebouw, een villa, een woning, een renovatie of een klein karwei, sleutel op de deur of enkel de ruwbouw, alles is bespreekbaar. Een open en heldere communicatie in combinatie met onze ervaring en vakmanschap zorgen voor een vlot verloop van uw project. En dit alles binnen uw budget.

bouwprojecten
bruynen

Kernwaarden

Kwaliteit

Het is ons doel om steeds tegen een aanvaardbare kostprijs de best mogelijke kwaliteit te leveren.

Stabiliteit

Niet alleen de gebouwen die worden opgericht maar ook de ondernemingen van de groep zijn een toonbeeld van stabiliteit.

Ervaring

Bouwprojecten Bruynen bouwt al sinds 1988 ervaring bij elkaar.


Vakmanschap

Onze projecten worden steeds afgewerkt volgens de regels van de kunst. Bovendien zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste bouwtechnieken en bouwvoorschriften.


Professioneel

De leiding van onze onderneming staat met beide voeten stevig in de dagelijkse praktijk. John (1970), industrieel ingenieur bouwkunde en veiligheidscoördinator, is vergroeid met de bouwsector en haar complexe technische materie en regelgeving. Luc (1967), accountancy-fiscaliteit, zorgt voor een professionele ondersteuning op commercieel-, administratief- en juridisch vlak

Familiaal

Het familiale karakter van de leiding van de firma staat garant voor aandacht naar de klant toe. Voor elke klant, groot of klein, is zijn project het belangrijkste. Bouwen is één van de belangrijkste investeringen in een mensenleven.
"Het grootste voordeel van onze traditionele aanpak is de flexibiliteit. De mogelijkheid om tijdens het bouwproces nog in te grijpen en de nodige aanpassingen door te voeren."
Traditionele aanpak

Grond

U heeft reeds een perceel bouwgrond?

Wij kunnen nagaan of uw droomwoning op uw perceel kan gerealiseerd worden binnen de geldende stedenbouwkundige regels.

U staat op het punt een perceel bouwgrond aan te kopen?

Wilt u met een gerust gemoed uw droomperceel aankopen?  Wij kunnen voor u de kwaliteit van het terrein controleren, nagaan wat de stedenbouwkundige mogelijkheden zijn en garanderen dat de woning, die u voor ogen heeft, op het perceel kan gerealiseerd worden.

Projecten