Bouw- en woonprojecten Bruynen, Merksplas

Vakmanschap sedert 1988

In 1988 start Albert Bruynen een eenmanszaak met als kernactiviteit de ruwbouw van eengezinswoningen.  Na 2 jaar wordt het eerste personeelslid aangeworven.  De éénmanszaak wordt in 1991 de vennootschap Woningbouw Bruynen bvba.

Na een succesvolle studie als Industrieel Ingenieur Bouwkunde start John Bruynen in 1995 zijn professionele carrière  in het bouwbedrijf.  John wordt 2 jaar later mede-zaakvoerder.  In 1998 wordt Safico bvba opgericht met als activiteit de veiligheidscoördinatie van bouwwerven.

In 2003 verliest Woningbouw Bruynen zijn oprichter, Albert Bruynen.

In de volgende jaren breiden de activiteiten uit, de bouwprojecten worden steeds groter en het personeelsbestand groeit gestaag naar een 20-tal werknemers.

Met de start van Select Homes bvba in 2012 worden ook sleutel op de deur oplossingen aangeboden voor zowel huizen als appartementen.  De eerste stappen in projectontwikkeling en bouwpromotie volgen snel.

Op 30 september 2019 worden Woningbouw Bruynen bvba en Select Homes bvba omgevormd naar respectievelijk Bouwprojecten Bruynen nv en Woonprojecten Bruynen nv.  Later dat jaar verhuisden beide vennootschappen naar de huidige locatie aan de Industrieweg in Merksplas.

Mail: info@bruynen.be
            immo@bruynen.be

Tel: +32(0)14 63 26 65