Sleutel op de deur of A la carte

Sleutel op de deur
A la carte

Grond

U heeft reeds een perceel bouwgrond?

Wij kunnen nagaan of uw droomwoning op uw perceel kan gerealiseerd worden binnen de geldende stedenbouwkundige regels.

U staat op het punt een perceel bouwgrond aan te kopen?

Wilt u met een gerust gemoed uw droomperceel aankopen?  Wij kunnen voor u de kwaliteit van het terrein controleren, nagaan wat de stedenbouwkundige mogelijkheden zijn en garanderen dat de woning, die u voor ogen heeft, op het perceel kan gerealiseerd worden.

U heeft reeds een architect?

Wij werken niet enkel met eigen architecten.  Even goed kunnen we de plannen van uw architect uitvoeren.  Wij kunnen de stabiliteitsberekening en de bijhorende uitvoeringsplannen voor u laten verzorgen.

U heeft nog geen architect?

Over de jaren heen hebben we een uitgebreide bibliotheek van foto’s en plannen opgebouwd.  Aan de hand hiervan verfijnen en concretiseren we samen met u uw wensen.  Al deze dromen en verlangens worden vervolgens door ons gebundeld in een aantal voorontwerpen.  Éénmaal het voorontwerp vorm krijgt, wordt een architect al dan niet in team met een interieurarchitect geselecteerd om het voorontwerp te verfijnen.

Architect

Ruwbouw

Van ruwbouw tot afwerking

Wij kunnen u op diverse vlakken van dienst zijn:
Van ruwbouw, over water- en winddicht tot sleutel op de deur.

Kan u zelf, vrienden of familie u helpen met bijvoorbeeld elektriciteitswerken, sanitair, laminaat, … dan is dit voor ons geen enkel probleem.  Wij begeleiden u hierbij en staan u graag bij met onze ervaring.

Vergunningen, veiligheidscoördinatie, EPB

Wij nemen alle papierwerk van u over.  Wij zorgen ervoor dat de juiste vergunningen en certificaten worden aangevraagd, zodat het voor u als bouwheer een plezier wordt om te bouwen.

Vergunningen

Waarborgen

Budgetcontrole, contracten, waarborgen, premies

Van bij het voorontwerp tot de laatste afwerking houden wij uw budget onder controle.  Wij werken volgens de woningbouwwet of wet Breyne.  Dit betekent dat u een contract krijgt dat bestaat uit 3 stukken:

    • De goedgekeurde plannen
    • De bijhorende materiaalbeschrijving
    • De overeenkomst met beschrijving van prijs, rechten en plichten

 

Bovendien wordt de realisatie van uw woning verzekerd met een voltooiingswaarborg.  Tot slot begeleiden we u bij de aanvraag van de bouwpremies waarop u recht heeft.